Fascination About su kaçağı tespiti

Wiki Article

Küçük bir evin ısıtma alanında borudan sızan su ile işletme alanındaki temel boruların patlaması ile ortaya çıkan su kaçağının tespit ve onarımı arasında fiyat farkı bulunur.

Evde siz su kaçağını yukarıda yazdığım durumlar dışında bulmanız zordur. Bu durumda evde su kaçak tespiti yapacak ustanın cihazı olmalı ve bu uygulamayı yapabilecek düzeyde tecrübesi olmalıdır. Bu iki unsur bir arada olmaz ise su kaçak tespitinin kırılmadan yapılması olanaksızdır

Akustik dinleme cihazları: Bu cihazlar, su sızıntılarının oluşturduğu sesleri algılamak için kullanılır. Mikrofonlar veya hassas sensörler kullanarak su sızıntılarından gelen sesleri yükselterek duyulabilir hale getirirler. Tanıtım videosunu izle

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artworkık kolayca bulunabilmektedir.

Bu zor görevleri kolaylaştırmak ve son derece profesyonel bir şekilde halletmek için Mr su kaçağı tespiti Usta ekibi her an yanınızda ve yalnızca bir tık uzağınızda!

Uzmanlar, daha ileri teknolojiye sahip cihazlar kullanarak su kaçağının yerini belirleyebilir ve doğru onarım işlemlerini gerçekleştirebilir.

Su sızıntısının olduğu yerin bulunması öncelikli su kaçağının pis su kaynaklı mı yoksa temiz su kaynaklı mı su kaçağı tespiti olduğu tespit edilir.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek su kaçağı tespit bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda dimension propertyımcı olacaktır.

Bu makalede, evdeki yaygın su ve tesisat problemleriyle başa çıkmanın pratik yollarını bulacaksınız.

Mesela su kaçağı var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan borunun five – ten metre uzağına yayılabilir.

Bu tarz tadilatlarda firmamızın onarım ekipleri su tesisatçısı görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat su kaçak tespiti sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Report this wiki page